Dengan hanya RM25 anda boleh hang out di IOI Putrajaya! 

Biar betul!?!  Ya!  Sudah semestinya... Bukan RM50 tapi RM25 sahaja...  Tak percaya? Saya bagitahu anda rahsianya😏 Complete set of transportation+f&b+bowling/movie Firstly, utk transportation...  Kalau anda drpd serdang/seri kembangan/upm Naik shj shuttle bus ktm serdang-ioi putrajaya Kenapa?  Pergi balik baru Rm2 Kalau anda drpd kajang, naik komuter drpd ktm kajang ke ktm serdang pastu naik shuttle … Continue reading Dengan hanya RM25 anda boleh hang out di IOI Putrajaya! 

Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 3)

Setibanya kami di tempat majlis, kami dimalumkan bahawa pengantin akan sampai dalam pukul 12:30 tengah hari. Jadi, kami pun stand by lah dkt tempat yang kami akan nyanyi nanti di samping buat last preparation untuk show kami. Kami juga diminta untuk mengiringi perarakan masuk pengantin dengan selawat. Tapi macam biasa lah orang Melayu, kata 12:30 … Continue reading Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 3)

Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 1)

Setelah lebih sebulan aku mereput duduk di rumah tak buat apa-apa bak kata mat salleh 'couch potato', akhirnya aku diajak oleh Syahmie bersama beberapa orang kawan-kawan aku yang lain iaitu Syahmi Fakhrullah, Abdul Muhaimin dan Salman untuk kami membuat persembahan nasyid sempena wedding cousin dia kat Kepong,KL. Awalnya, Syahmie nak ajak group Unifi yg terdiri … Continue reading Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 1)