Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 3)

Setibanya kami di tempat majlis, kami dimalumkan bahawa pengantin akan sampai dalam pukul 12:30 tengah hari. Jadi, kami pun stand by lah dkt tempat yang kami akan nyanyi nanti di samping buat last preparation untuk show kami. Kami juga diminta untuk mengiringi perarakan masuk pengantin dengan selawat. Tapi macam biasa lah orang Melayu, kata 12:30 … Continue reading Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 3)

Advertisements

Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 1)

Setelah lebih sebulan aku mereput duduk di rumah tak buat apa-apa bak kata mat salleh 'couch potato', akhirnya aku diajak oleh Syahmie bersama beberapa orang kawan-kawan aku yang lain iaitu Syahmi Fakhrullah, Abdul Muhaimin dan Salman untuk kami membuat persembahan nasyid sempena wedding cousin dia kat Kepong,KL. Awalnya, Syahmie nak ajak group Unifi yg terdiri … Continue reading Show nasyid di kenduri cousin Syahmie (part 1)